Adatvédelem

Az adatvédelmi jog hatályos előírásai szerint törekszünk arra, hogy szolgáltatásaink a technikai szempontok szerint is biztonságosnak minősüljenek. Minden lehetséges intézkedést megteszünk annak érdekében, hogy az Ön által megadott személyes adatokhoz illetéktelen ne férhessen hozzá, ne tudja megváltoztatni, törölni, az adatokban sérülést okozni, de nem vállalunk felelősséget az adatok megrongálódásáért, megsemmisüléséért vagy illetéktelen kezekbe kerüléséért műszaki hiba, természeti csapás, terror- vagy bűncselekmény esetén.

Minden intézkedést megteszünk, hogy az oldalainkhoz való hozzáférés folyamatos és hibamentes legyen, de nem vállalunk felelősséget az oldalak nem megfelelő működését és/vagy esetleges adatvesztést okozó esetlegesen fellépő hibákért.

Regisztrált ügyfeleink személyes jogait figyelembe véve, személyes adataikat elővigyázatosan, kiemelt körültekintéssel, bizalmasan kezeljük. A hírlevél lapon önkéntesen megadott személyes adatait (név, e-mail cím) rögzítjük, és más személy, esetleg egy harmadik fél számára ki nem adjuk, kivéve egy esetleg fellépő jogi eljárás keretében. Miután megosztja velünk adatait, egyben felhatalmaz minket arra, hogy ezeket, az információkat, az itt leírt célra (hírlevél, egyéb tájékoztatás) felhasználjuk. Ön bármikor jogosult arra, hogy személyes adatait frissítse, módosítsa, illetve törölje.

Jogi nyilatkozat

Az IT-Clinic weblapja szerzői jogvédelem alatt áll!

A honlap információ felhasználhatóak, kizárólag abban az esetben, ha a forrást megjelölik. Tilos a honlap, vagy bármely részének másolatát kereskedelmi haszonért eladni, továbbá tilos a honlap bármely részének megváltoztatása vagy más honlapba való beépítése.

Ön, mint felhasználó, jogosult az IT-Clinic weblapját olvasni, arról nyomtatással, lemezre történő mentéssel másolatot készíteni, azonban minden esetben kizárólag személyes használatra, és nem kereskedelmi haszonszerzés céljából. Az oldalak bármely alkotóeleme (együtt és külön-külön is) online vagy nyomtatott reprodukálása nyilvános közzététel céljából tilos.

A leírtakon kívül, az IT-Clinic semmilyen egyéb felhatalmazást, jogot nem engedélyez a weblapjával kapcsolatban.