RÓLUNK

Miért mi?

Mert szeretünk jól működő informatikai megoldásokat építeni és üzemeltetni, szeretjük az ügyfeleink arcán a mosolyt, és jó érzéssel tölt el minket, amikor azt halljuk, hogy “Köszönjük”. Jó érzés számunkra az a tudat, hogy szolgáltatásainkkal egy újabb vállalkozás sikereihez járulhatunk hozzá. Valamint hiszünk a baráti és bizalmon alapuló hosszú távú kapcsolatokban, így kooperációnk folyamán törekszünk arra, hogy a bizalmat folyamatosan fenntartsuk és növeljük.

Küldetésünk:

Vállalkozásunk küldetése, hogy a legmagasabb szinten nyújtson szolgáltatásokat a megrendelőinknek a legmodernebb technológia felhasználásával. Több éves tapasztalattal rendelkezünk számítógépes hálózatok üzemeltetésében, tervezésében, kiépítésében. Emellett nagy tapasztalattal bírunk számítógépek és perifériáik, GPS és mobiltelefonok javításában, új eszközök beszerzésében, beüzemelésében. Portfóliónkba tartozik még a beléptető és kamera rendszerek tervezése, kivitelezése és üzemeltetése, továbbá weboldalak készítése, domain és tárhely ügyintézés, informatikai oktatás, informatikai felmérés, projekttervezés, távadminisztrációs hálózatfelügyeletet és cégek részére rendszergazdai szolgáltatást havidíjas vagy eseti  konstrukcióban.

Alapelveink:

Hiszünk a mindkét fél számára megfelelő és hosszú távú kapcsolatban. Ennek érdekében őszintén és nyíltan beszélünk az általunk üzemeltetett informatikai rendszerekről. Kizárólag olyan megoldásokat támogatunk és ajánlunk, amelyeket adott helyzetben magunknak is választanánk.

Céljaink:

Hosszú távú partneri kapcsolat kialakítása, melyben a tudás a hozzáadott érték és tapasztalatainkon valamint szakmai elhivatottságunkon alapuló kiváló szolgáltatást nyújtsunk.

Kinek ajánljuk szolgáltatásainkat:

Amennyiben az alábbi kérdések bármelyikére is igennel tud válaszolni  – akkor mi vagyunk az Ön informatikai partnere!

Symbol_-_Check

  Vas megyei székhellyel vagy telephellyel rendelkezik vállalkozása?

Symbol_-_Check

  Vas megyei vállalkozásnál, cégnél dolgozik Ön?

Symbol_-_Check

  Nincs főállású informatikusuk és bizonytalannak érzik azt, hogy bármi történhet az informatikai hálózattal?

Symbol_-_Check

  Kettő vagy akár 60 db számítógép és más informatikai eszköz működik munkahelyén vagy vállalkozásában

Symbol_-_Check

  Unja, hogy gyakran váltják a rendszerét üzemeltetők egymást – és teljeskörű informatikai megoldásokra lenne szüksége?

Symbol_-_Check

  Nem elégedett jelenlegi rendszer üzemeltetőjével? Nem dolgozik hatékonyan, esetleg nem érkezik időben?

Symbol_-_Check

  Elege van, hogy gyakran fél nap is kiesik a munkából, és nem működik megfelelően az informatikai rendszere?

Symbol_-_Check

  Hajlandó lenne olyan (közép-, de akár rövidtávon megtérülő) befektetésre is költeni, aminek eredménye lenne és cége legfontosabb adatai egy áramszünettel nem tűnnének el?

Symbol_-_Check

  Elhiszi, hogy az ismerősöm fia (aki persze ért hozzá) és a számítástechnikai üzletek nem mindig a legjobb megoldást nyújtják?

Symbol_-_Check

  Elfogadja, hogy az olcsó nem feltétlenül jelenti azt, hogy jó megoldás?